MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

El Ahmadi: had liever gewonnen dan gescoord

27 augustus 2012 | in Sport | Reageer

Karim El Ahmadi verloren gisteravond met Aston Villa met 1-3 van Everton. Hoewel de Marokkaan de enige treffer wist te maken, had hij liever gewonnen. Over zijn eigen spel is hij in ieder geval wel tevreden.

“Op een gegeven moment viel de bal goed en ik had het gevoel dat ik op doel moest schieten”, vertelde de Marokkaan aan AVTV volgens VoetbalCentraal.

“Ik ben blij met het doelpunt, maar ik had hier liever gewonnen dan dat ik een doelpunt had gemaakt”, aldus de oud-speler van Feyenoord en FC Twente. (Bron/ lees verder: VoetbalCentraal)

Plaats je reactie