MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mohamed gaat voor uitdaging naar Israël

29 augustus 2012 | in TV | Reageer

De Nederlandse Mohamed Mejaiti met Marokkaanse roots is voor het nieuwe programma ‘Zoek de Verschillen’ een uitdaging aangegaan. Op Schiphol kreeg de moslim te horen waar hij naar toe reist. Hij is verbaasd als hij op een briefje leest dat hij naar Israël gaat. Mohamed verwacht bij een Palestijns gezin terecht te komen, maar belandt bij een islamitisch bedoeïenen-gezin. Hier komt hij voor enkele verrassingen te staan.

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

Plaats je reactie