MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vluchtelingen vast op onbewoond Spaans eilandje

31 augustus 2012 | in Marokko | Reageer

Omdat er geen protocol bekend was, zaten tien vluchtelingen die per boot waren aangekomen op Isla de la Tierra, ruim 24 uur vast op het onbewoonde eilandje bij de kust van Marokko. Zo meldt de website InSpanje.nl.

Eerder waren al wel drie zwangere vrouwen en drie minderjarigen overgebracht naar het vasteland. Isla de la Tierra ligt op 50 meter van het Marokkaanse strand Sfiha.

Het is de eerste keer dat er asielzoekers op het onbewoonde en ook onbebouwde eilandje zijn aangetroffen. Vandaar dat niet bekend was op welke wijze tot actie over te gaan. (Bron/ lees verder: InSpanje.nl)

Plaats je reactie