MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Maher begrijpt uitleg bondscoach

01 september 2012 | in Sport | Reageer

Louis van Gaal nam Adam Maher vrijdag niet op in zijn definitieve selectie voor het Nederlands elftal. Het AZ-talent heeft begrip voor de beslissing van de bondscoach.

Van Gaal wil de jonge Nederlander met Marokkaanse roots graag zien spelen op de ’10-positie’, geposteerd achter de spitsen. Maher speelt de laatste tijd bij zijn club AZ echter een stuk meer gecontroleerd. Hij moest tot nu toe het vertrek van Rasmus Elm opvangen, schrijft VoetbalPrimeur.

Maher baalt, maar heeft begrip voor de uitleg van Van Gaal. Hij hoopt nu snel weer op zijn favoriete plek te spelen om in aanmerking te komen voor Oranje. (Bron/ lees verder: VoetbalPrimeur)

Plaats je reactie