MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tientallen migranten bestormen Melilla

04 september 2012 | in Politiek | Reageer

Ongeveer 160 mensen hebben maandag tegelijk geprobeerd de Spaanse enclave Melilla in Marokko binnen te dringen. Een tiental is dat ook daadwerkelijk gelukt. Dat meldt MetroNieuws.

Een soortgelijke poging werd zondag al verijdeld, hoewel zeventig anderen er toen wel in slaagden om naar het onbewoonde Spaanse eilandje Isla de Tierra te zwemmen, dat op slechts enkele tientallen meters van de Marokkaanse kust ligt.

De Spaanse minister van buitenlandse zaken José Manuel Garcia Margallo zei de kwestie te hebben besproken met zijn Marokkaanse ambtgenoot, Saadeddine El Othmani. Voorkomen moet worden dat nog meer mensen dit en andere Spaanse eilandjes voor de kust bezetten. (Bron/ lees verder: MetroNieuws)

Plaats je reactie