MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko onderuit tegen Mozambique: blijft Gerets?

10 september 2012 | in Sport | Reageer

Eric Gerets moet vrezen voor zijn baan. De oud-PSV’er ging zaterdag met de nationale ploeg van Marokko pijnlijk onderuit bij Mozambique. De heenwedstrijd in de play-offs om een ticket voor de Afrika Cup van 2013 eindigde in 2-0 voor de thuisploeg. Zo meldt FCUpdate.nl. De Africa Cup lijkt nu zeer ver weg voor Marokko.

Gerets lag de afgelopen maanden al zwaar onder vuur bij de Marokkaanse pers na de slechte resultaten én het hoge loon van de Belg. Mits een kwalificatie voor de Africa Cup zou die storm wel gaan liggen. Maar tijdens de play-off wedstrijd tegen Mozambique ging het weer grondig mis. Marokko verloor met 2-0.

Nu dat uitgebleven is, lijkt het een kwestie van tijd voordat hij ontslagen wordt. Over een maand is de return tegen Mozambique en de kans lijkt klein dat de oud-PSV’er dan weer op de bank zit. (Bron/ lees verder: FCUpdate.nl)

Plaats je reactie