MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Keeper brutale trap ‘had Dortmund-bril op’

11 september 2012 | in Sport | Reageer

De amateurkeeper die Ibrahim Afellay, de nieuwe aanwinst van Schalke, zaterdag bijna het ziekenhuis in schopte, heeft toegegeven dat hij bij zijn grove tackle zijn liefde voor Schalkes aartsrivaal Borussia Dortmund heeft laten meewegen. ‘Het kan goed zijn dat ik een zwart-gele bril op had’, aldus de keeper volgens het Algemeen Dagblad.

De uitblinkende Afellay maakte drie van de zes doelpunten en kreeg bij zijn tweede doelpunt een doodschop van doelman Jannik von der Heiden van de thuisclub.

Zie de doodsschop:

Plaats je reactie