MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sinouh pleit voor aanblijven Gerets

13 september 2012 | in Sport | Reageer

Marokko liep onlangs tegen een opmerkelijke nederlaag aan. De mannen van bondscoach Eric Gerets gingen met 2-0 onderuit tegen Mozambique. Sindsdien is de kritiek op de keuzeheer toegenomen, maar Khalid Sinouh hoopt op het aanblijven van de trainer.

“Het WK 2014 in Brazilië was het doel, dan moet je het de kans geven. Straks komt er weer een Franse trainer die er geen kloot van bakt. Het is het beste om Gerets bondscoach te laten blijven”, laat de doelverdediger van NEC weten tegenover Voetbal International.

Door tegenvallende resultaten in de afgelopen maanden is de druk op Gerets enorm toegenomen.

Plaats je reactie