MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rustig protest op Dam

15 september 2012 | in Maatschappij | Reageer

Op de Dam in Amsterdam hebben vrijdagmiddag enkele tientallen mensen gedemonstreerd tegen de omstreden anti-islamfilm Innocence of Muslims. Volgens de politie verliep de betoging rustig. Er zijn geen arrestaties verricht.

De organisatie was in handen van de stichting Cleopatra, een vrouwenbeweging. De deelnemers van de manifestatie keerden zich tegen “de tendens in het Westen dat Allah in zijn eer wordt aangetast”. De demonstratie was bij de gemeente aangemeld. Die had de organisatie op voorhand geen beperkingen opgelegd. Dat meldt BN/De Stem.

Plaats je reactie