MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Amrabat met Galatasaray te sterk voor ploeg Aissati

16 september 2012 | in Sport | Reageer

Nordin Amrabat heeft Galatasaray zaterdag aan een ruime zege bij Antalyaspor geholpen. De regerend landskampioen was op bezoek bij het Antalyaspor van Ismaïl Aissati veel te sterk: 0-4. Aissati, die in de rust werd gewisseld, zag Nordin Amrabat met een treffer en een assist uitgroeien tot de gevierde man.

Burak Yilmaz en Umut Bulut scoorden na de doelwissel eveneens.

Galatasaray is na vier wedstrijden koploper in de Super Lig, met tien punten. (Bron/ lees verder: FCUpdate.nl)

Plaats je reactie