MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Verlies tegen Mozambique wordt Gerets aangerekend’

17 september 2012 | in Sport | Reageer

Pim Verbeek ziet met het ontslag van Erik Gerets een collega vertrekken. De Nederlandse trainer, die actief is bij de Marokkaanse jeugdteams, werd gistermorgen op de hoogte gesteld van het feit dat Gerets is ontslagen als bondscoach van Marokko. Zo meldt Voetbal International.

Gerets en de Marokkaanse voetbalbond (FRMF) gingen dit weekend uit elkaar na teleurstellende resultaten. Zo werd er vorige week met 2-0 verloren bij Mozambique in de strijd om een ticket voor de Afrika Cup 2013.

‘Met de talentvolle lichting en de ervaren spelers die Marokko heeft, word je geacht dat soort wedstrijden gewoon te winnen. Men verwacht kwalificatie voor de Afrika Cup. Niets meer, niets minder. Dat wordt Gerets flink verweten. Vooral vanuit de supporters en de media was er veel kritiek’, aldus de Nederlander in een eerste reactie in Voetbal International.

Plaats je reactie