MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Revolutie nodig tegen onwetendheid moslims

19 september 2012 | in Geloof | Reageer

De rellen van afgelopen dagen zijn een belediging voor de islam en de reacties door infantiel aandoende anti-moslimprovocatie zijn daarbij een belediging voor onze Westerse waarden, schrijft Mohamed Azahaf in een clomun op WijBlijvenHier.nl.

Moslims lijken hun religie op zijn zachts gezegd niet te kennen wanneer zij zich zo uitleven op het verbranden van vlaggen en het in brand steken van een consulaat of ambassade. De gewelddadige protesten druisen geheel in tegen de regels van goed gedrag zoals de profeet (vzmh) der moslims en ook alle andere profeten in hun tijd predikten en tevens in schriften nalieten. Als een persoon die zeer geliefd is, wordt beledigd, is dit geen rechtvaardiging voor geweld, noch voor rellen

Lees het gehele column op de website WijBlijvenHier.nl.

Plaats je reactie