MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nijmegen heeft nog altijd te maken met jongerenoverlast

20 september 2012 | in Maatschappij | Reageer

In de Nijmeegse wijken Hatert en Neerbosch-Oost lijkt er sprake van enige verharding van jongerenoverlast. Het gaat daarbij om jeugdgroepen die voornamelijk uit Marokkanen bestaan. Dat blijkt uit het rapport ‘Ontwikkeling jeugdoverlast in de 22 gemeenten van het samenwerkingsverband Marokkaans-Nederlandse risicojongeren’, meldt Omroep Gelderland.

In Nijmegen als geheel is wel een lichte afname van jongerenoverlast, maar in met name Hatert en Neerbosch-Oost is dat niet het geval. De jongerenoverlast heeft daar ook grote impact op de wijk. (Bron/ lees verder: Omroep Gelderland)

Plaats je reactie