MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Man City heeft Abdel Barrada op het oog’

21 september 2012 | in Sport | Reageer

De technische staf van Manchester City heeft zijn oogje laten vallen op Abdelaziz Barrada. De 23-jarige middenvelder van Getafe heeft vorig seizoen in La Liga veel indruk gemaakt met 34 wedstrijden en vijf goals. Dit viel ook op bij The Citizens, meldt SoccerNews.nl.

De Engelse boulevardkrant The Daily Star onthulde deze informatie.

De Marokkaans international, die dit jaar zijn debuut maakte voor de nationale ploeg, speelt nu één seizoen op het hoogste niveau in Spanje. (Bron/ lees verder: SoccerNews.nl)

Plaats je reactie