MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Palestijnen veroordelen ‘Israëlische’ Romney

22 september 2012 | in Politiek | Reageer

De Amerikaanse presidentskandidaat Mitt Romney ondermijnt de hoop op vrede en democratie in het Midden-Oosten. Dat heeft Saeb Erekat, een naaste medewerker van de Palestijnse president Mahmoud Abbas, donderdag gezegd als antwoord op opmerkingen van Romney tijdens een bijeenkomst voor rijke sponsors, meldt het Algemeen Dagblad.

‘Niemand heeft meer te winnen bij vrede dan de Palestijnen en niemand heeft meer te verliezen bij de afwezigheid van vrede’, zei Erekat volgens het blad. Diegenen die toestaan dat Israël Palestijnse gebieden bezet ‘werken de democratie en de vrede tegen’. Hij riep op tot het ‘creëren van hoop en mogelijkheden’ en af te zien van het creëren van wanhoop. (Bron/ lees verder: Algemeen Dagblad)

Plaats je reactie