MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

’Ik ben niet gekomen om op de bank te zitten’

24 september 2012 | in Sport | Reageer

Ibrahim Afellay had zich zo verheugd op zijn eerste Bundesliga-topper van het seizoen tegen het oppermachtige Bayern München. Maar helaas moest de Marokkaan zich langs de kant vooral verbijten op de bank. ‘Ik ben hier niet gekomen om op de bank te zitten’, baalt de international na de 0-2 in Gelsenkirchen, in het Algemeen Dagblad.

Het gezicht van de ‘man van honderd miljoen’, zoals Afellay in Duitsland wordt genoemd vanwege de gelimiteerde transfersom in zijn Barça-contract, staat ruim een uur na afloop nog altijd op onweer, schrijft het blad. ‘Ik ben hier gekomen om minuten te maken’, zegt Afellay, die geen idee heeft waarom trainer Huub Stevens hem slechts een invalbeurt van een half uur heeft gegund. ‘Weet jij het? Ik heb geen zin om er veel over te zeggen.’

Hij had het zich allemaal iets anders voorgesteld toen hij vlak voor het sluiten van de transfermarkt voor de Bundesliga koos. ‘Een prachtige competitie, zonder meer’, zegt Afellay. ‘Dit is ook een hele grote club, waar ik goed ben opgevangen. Maar ik wil natuurlijk wel spelen’, zegt hij in het Algemeen Dagblad.

Plaats je reactie