MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tal van zakelijke mogelijkheden in Marokko

26 september 2012 | in Economie | Reageer

Volgens het “Doing Business 2012”-rapport van de Wereldbank is Marokko de grootste hervormer van zijn ondernemingsklimaat. In vergelijking met vorig jaar klimt het land met 21 plaatsen naar de 94ste plaats, schrijft de website DVO.be.

Die evolutie wordt gedragen door koning Mohammed VI, die sinds 1999 de troon bekleedt. Samen met zijn regering streeft hij naar een sterke en vrije Marokkaanse economie. Daarvoor voerden ze vele maatregelen en hervormingen door. En dat werpt zijn vruchten af. Marokko moderniseert zich in snel tempo en legt jaarlijks mooie groeicijfers door, schrijft de website.

In 2011 groeide Marokko’s BBP met 4,9%. Dit jaar wordt met een groei van ongeveer 2,4% gerekend. Voor de komende jaren wijzen de prognoses opnieuw in de richting van een jaarlijkse groei van gemiddeld 4,5%

Lees het gele artikel op de website www.dvo.be.

Plaats je reactie