MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Air Arabia vliegt nu ook naar Casablanca

28 september 2012 | in Toerisme | Reageer

Air Arabia Maroc vierde donderdag het driejarig bestaan van de vluchten tussen Amsterdam en Marokko. In het winterschema zijn nieuwe vluchten opgenomen naar Casablanca International Airport. De low cost carrier vliegt twee keer per week rechtstreeks naar Casablanca en biedt daarnaast ook tweewekelijks vluchten aan naar Nador en Tanger, meldt Tourpress.nl.

Air Arabia Maroc vliegt vanaf 31 oktober op woensdag en zaterdag van Amsterdam naar Casablanca. Vluchten vanaf Casablanca naar Amsterdam vertrekken op dezelfde dagen, meldt de website. Verder vliegt de luchtvaartmaatschappij vanaf Schiphol op donderdag en zondag rechtstreeks naar respectievelijk Nador International Airport en Tangier International Airport. Ook hier zijn de terugvluchten op dezelfde dagen als de aankomstvluchten.“In de afgelopen drie jaar zijn de Air Arabia Maroc vluchten tussen Amsterdam en Marokko een succes gebleken voor reizigers vanuit zowel Nederland als Marokko”, aldus Adel Ali, Group Chief Executive Officer van Air Arabia. (Bron/ lees verder: Tourpress.nl)

Plaats je reactie