MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B wint cabaretprijs Neerlands Hoop

01 oktober 2012 | in Amusement | Reageer

Ali B is zondagavond in de prijzen gevallen. De rapper van Marokkaanse afkomst won tijdens de uitreiking van de VSCD Cabaretprijzen de Neerlands Hoop voor zijn theaterprogramma Ali B Geeft Antwoord. Dat meldt website Nieuws.nl.

Ali B kreeg de onderscheiding voor veelbelovende theatermakers onder meer omdat hij van zijn theatershow ‘een feestje van maakt voor familie en vrienden’. “Charmant, onbevangen, open en ad rem glijdt hij door de avond”, oordeelde de jury, die de rapper volgens de website bestempelde als multitalent.

De jury, die bestaat uit onder anderen journalisten en theaterdirecteuren, hoopt dat Ali B een vervolg maakt op Ali B Geeft Antwoord. (Bron/ lees verder: Nieuws.nl)

Plaats je reactie