MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Eerste grote opdracht voor zonne-energiecentrales

02 oktober 2012 | in Economie | Reageer

Marokko heeft zijn eerste grote opdracht (ter waarde van 774 miljoen euro) in het kader van zijn ambitieuze programma voor zonne-energiecentrales gegund.

De winnaar is een Saoedisch-Spaans consortium. De belangrijkste partij hierin is het Saoedi-Arabische ACWA Power International. Dat neemt financieel gezien 95 procent van het contract voor zijn rekening. Het Saoedische bedrijf richt zich op de ontwikkeling, bouw en exploitatie van energieopwekkings- en waterzuiveringsinstallaties. (Bron/ lees verder: Utilities.nl)

Plaats je reactie