MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Spaanse premier met zeven ministers naar Marokko

03 oktober 2012 | in Economie | Reageer

De Spaanse premier Mariano Rajoy is woensdag bij zijn Marokkaanse collega Abdelilah Benkirane op bezoek. De Spaanse premier wordt vergezeld door de helft van zijn kabinet. Het is voor het eerst sinds 2008 dat de Marokkaanse en Spaanse regeringsleiders een bilaterale top houden. Dat meldt dagblad De Telegraaf.

De ontmoeting staat in het teken van de crisis, schrijft het dagblad. Ook illegale immigratie, veiligheid en de strijd tegen drugshandel staan op de agenda. De twee landen lijken in deze moeilijke tijden elkaar beter te kunnen vinden.

Het zwaar door de schuldencrisis getroffen Spanje exporteert steeds meer naar Marokko. In de eerste helft van dit jaar steeg de omvang van de Spaanse export naar Marokko met 20 procent. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Plaats je reactie