MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko niet blij met abortusboot

04 oktober 2012 | in Marokko | Reageer

Marokko wil voorkomen dat aan boord van de Nederlandse abortusboot Women on Waves daadwerkelijk abortussen worden uitgevoerd. Dat heeft het Marokkaanse ministerie van Volksgezondheid woensdag laten weten.

Het Nederlandse schip komt volgens planning donderdagmiddag aan in de haven van Smir in het Noord-Afrikaanse land.

“Het ministerie is hier nooit over geïnformeerd en heeft geen toestemming gegeven”, staat in de verklaring. “Het ministerie roept alle relevante autoriteiten op om alles te doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat de wet wordt gehandhaafd.” Zo melden diverse bronnen, waaronder dagblad Trouw.

Plaats je reactie