MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Dibi haalt uit naar partijtop

06 oktober 2012 | in Politiek | Reageer

Oud-Tweedekamerlid van GroenLinks Tofik Dibi heeft via Twitter gereageerd op het vertrek van partijleider Jolande Sap.

Tofik Dibi zegt: “Ik weet niet of ik de meest aangewezen persoon ben om iets te zeggen, maar niets zeggen is gevoelloos. We hadden onze ‘momenten’: elkaar vervloekt, maar elkaar ook vaak geknuffeld. Van elkaar geleerd. Niet opgeven als het moeilijk wordt. Droevige dag vandaag. Hoe kan je als partij een democratische, sociale en rechtvaardige samenleving propageren als je zo met eigen mensen omgaat…? #GroenLinks.”

Vrijdagmiddag liet Jolande Sap weten dat zij opstapt als partijleider van GroenLinks en vertrekt uit de Tweede Kamer. (Bron/ lees verder: BNR NieuwsRadio)

Plaats je reactie