MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gerets nieuwe coach van Qatarese landskampioen

08 oktober 2012 | in Sport | Reageer

Eric Gerets heeft een nieuwe werkgever gevonden in Qatar. De landskampioen Lekhwiya heeft zijn Algerijnse trainer Djamel Belmadi ontslagen. In Gerets zouden zij de ideale opvolger zien. Dat meldt VoetbalKrant.com.

De 36-jarige Belmadi, voormalig middenvelder van PSG, betaalt volgens L’Equipe het gelag voor de matige seizoensstart van Lekhwiya. De club is voorlopig pas zesde na twee nederlagen en een zege.

De 58-jarige Eric Gerets moest op 15 september opstappen als bondscoach van Marokko. Daarvoor was Gerets de trainer van onder meer Al-Hilal, Marseille, Galatasaray, Wolfsburg, PSV en Lierse. (Bron/ lees verder: VoetbalKrant.com)

Plaats je reactie