MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Plan voor megamoskee in Londen

10 oktober 2012 | in Geloof | Reageer

Als het plan doorgaat krijgt Londen een moskee die vier keer zo groot is als de St Paul’s Cathedral.

Het zogeheten Riverine Centre in Oost-Londen zal 9312 mensen herbergen – terwijl in de St Paul’s Cathedral 2400 mensen kunnen. In het complex komt een islamitische bibliotheek, een eetzaal, tennisbanen en appartementen voor gasten. Dat meldt het Reformatorisch Dagblad.

De islamitische groep Tablighi Jamaat heeft de plannen ontvouwd voor het „eigentijdse islamitische heilige domein.” (Bron/ lees verder: het Reformatorisch Dagblad)

Plaats je reactie