MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moslima zoekt tweede echtgenote voor man

11 oktober 2012 | in Geloof | Reageer

Een Saoedische vrouw gaat op zoek naar een tweede vrouw voor haar man. “Hij is een goede echtgenoot en verdient een extra vrouw,” zegt de 30-jarige vrouw uit Riyad. Ook wil de moslima, die kinderen heeft het met haar echtgenoot, dit doen om Allah tevreden te stellen.

De vrouw uit het Arabische land heeft het naar eigen zeggen te druk met de opvoeding van hun kinderen. Hierdoor kan ze haar man niet echt verwennen. Een tweede vrouw zou dit juist wel kunnen doen.

De vrouw houdt zich strikt aan de Islamitische leer. “Polygamie staat immers vermeld in de Koran.”

Plaats je reactie