MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Eric Gerets: ik ga vaker terug naar Marokko

12 oktober 2012 | in Sport | Reageer

Eric Gerets werd onlangs ontslagen als bondscoach van Marokko, maar vergeten doet hij het Noord-Afrikaanse land niet. De Belg blikt terug op zijn periode in dienst van Marokko.

“Ik zal voor de rest van mijn leven zeker enkele maanden per jaar in Marokko wonen. Het is zo mooi”, zegt de kersverse trainer van het Qatarese Lekhwiya SC volgens VoetbalKrant.com.

Hij ziet zijn ontslag niet als een domper in zijn trainerscarrière. “Ik zie het niet als een smet. Ik doe altijd mijn best en het lukte bijna overal. Ik had de mensen natuurlijk wel graag betere resultaten aangeboden. Maar het was onvoldoende, voor mij en het land. Dan aanvaard je harde beslissingen. Ik maakte dat voor het eerst mee, hopelijk ook voor het laatst”, aldus de oud-trainer van onder meer PSV, Galatasaray, Olumpique Marseille. (Bron/ lees verder: VoetbalKrant.com)

Plaats je reactie