MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afellay: “Ik kan omgaan met tegenslagen”

16 oktober 2012 | in Sport | Reageer

Ibrahim Afellay keerde afgelopen vrijdag terug bij Oranje. De middenvelder annex buitenspeler raakte uit beeld bij FC Barcelona en werd afgelopen zomer verhuurd aan Schalke 04. Zelf bulkt de Nederlandse Marokkaan echter van het zelfvertrouwen.

“Ik denk wel dat ik bewezen heb dat ik met tegenslagen om kan gaan”, aldus Afellay tegenover Ons Oranje. “Het is mijn doel om terug te keren bij Barcelona. Maar minstens zo belangrijk is genieten van het spelletje, meer nog dan voorheen. Omdat het niet vanzelfsprekend is dat je gezond bent en op het veld staat.”

“Er zijn mensen die zeggen dat ik gefaald heb bij Barcelona”, vervolgt de 43-voudig international op de website. “Maar ik heb de eerste zes maanden voor een nieuweling behoorlijk veel gespeeld. Als je daarna je kruisband scheurt, kun je dan zeggen dat je gefaald hebt? Ik denk van niet.”

Lees het gehele interview op OnsOranje.nl.

Plaats je reactie