MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Honderden migranten bestormen grenshek Melilla

18 oktober 2012 | in Marokko | Reageer

Gisteren hebben honderden immigranten geprobeerd om Spanje in te komen. Een groep van ongeveer 450 mannen bestormde het zes meter hoge grenshek in Melilla, een Spaanse enclave in het noorden van Marokko, schrijft het Reformatorisch Dagblad.

Dat hebben de autoriteiten in Melilla gemeld. Zo’n honderd van hen wisten door het hek te breken, maar werden later door de politie opgespoord en naar opvangkampen overgebracht.

Migranten die naar Europa willen, bivakkeren de laatste jaren steeds vaker bij het hek wachtend op een kans om het hek door te komen. (Bron/ lees verder: het Reformatorisch Dagblad)

Zie ook een item hierover van de NOS:

Plaats je reactie