MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Wordt Hachim Mastour de nieuwste ster van AC Milan?

19 oktober 2012 | in Sport | Reageer

Hachim Mastour, onthoud alvast de naam want de verwachtingen rond dit talent zijn hooggespannen. De Marokkaan is amper veertien jaar maar de duurste jeugdspeler in Italië. AC Milan wist hem te strikken en in zijn eerste wedstrijd voor de Rossoneri liet hij meteen zijn kunnen bewonderen met tal van technische hoogstandjes en twee doelpunten.

Het talent heeft veel weg van het spel dat Ronaldinho in zijn glorie jaren bij FC Barcelona speelde. Hachim bezit een uitstekende balbeheersing en is daarnaast snel en behendig. De vergelijking met Ronaldo en Messi is niet voor niets!

Bekijk hier zijn kunstjes, met rugnummer 7:

Bron/ lees verder: V-Bal.nl

Plaats je reactie