MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hippe hoofddoeken binnen een paar seconden om

20 oktober 2012 | in Maatschappij | Reageer

Sinds een aantal dagen kun je bij de webshop van EWA Nederland terecht voor hippe en moderne hoofddoeken. EWA Nederland heeft ruim 1 jaar lang gewerkt aan deze revolutionaire nieuwe modellen.

Uit onderzoek van het bedrijf, dat opgericht is in 2011 door twee Amsterdamse studenten, is gebleken dat moslima’s het huidige aanbod hoofddoeken te beperkt vinden en dat ook de bevestigingstijd te lang duurt. Vandaar dan ook dat zij met een eigen ontwerp zijn gekomen.

De EWA Hijab, zoals de revolutionaire hoofddoek van Nederlandse bodem heet, is uit één stuk gesneden en is gemaakt van rekbaar en onkreukbaar materiaal. De hoofddoek kan door de vernieuwde vormgeving binnen enkele seconden worden omgedaan.

Plaats je reactie