MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B. steelt gouden Televizier-Ring

22 oktober 2012 | in Amusement | Reageer

De Nederlandse rapper van Marokkaanse afkomst Ali B moest afgelopen vrijdagavond aanzien hoe The Voice of Holland ervandoor gaat met de gouden Televizier-Ring. De Marokkaanse Multi talent greep net naast de winst met zijn programma Op volle toeren.

Op Twitter haalt Ali B een grap uit met de winnaars. Hij plaatst een foto en schrijft erbij: “Hey @borsato, @nickensimon en @VanVelzenMusic… Ik bel om 15h om te zeggen waar het losgeld naartoe moet!”

Klik hier voor de foto.

Plaats je reactie