MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

RTL 5 strikt Ali B. voor nieuw programma

24 oktober 2012 | in TV | Reageer

Ali B stuurt vier van zijn mede-rappers op expeditie naar Canada. De Nederlandse rappers gaan naar een bijna onbewoond gebied waar het bevriende viertal de lokale bevolking ontmoet en in aanraking komt met het ruige landschap. Daar moeten ze zien te overleven onder barre omstandigheden.

Negativ, Brace, Keizer en Darryl trekken de kou in voor het nieuwe televisieprogramma van RTL5 Rappers In de Sneeuw. Ze krijgen te maken met ongerepte natuur, smeltende ijskappen en olievervuiling. En zo als het echte rappers betaamt, nemen ze ter plekke een nummer op.

Rappers In de Sneeuw is vanaf zondag 18 november elke zondag op RTL5 te zien om 22.30 uur. (Bron/ lees verder: NLTRacks.nl)

Plaats je reactie