MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali B in Jury X-Factor

30 oktober 2012 | in TV | Reageer

De kans is groot dat rapper Ali B plaats zal nemen in de jury van het nieuwe seizoen X Factor op RTL4. Wendy van Dijk verklapte dit in het programma Life 4 You. “Hij komt mogelijk in de jury. Het is nog niet helemaal rond”, aldus de presentatrice.

Eerder was er al gemeld dat komend voorjaar voor het eerst ook dj’s, rappers en singer-songwriters aan de talentenjacht mee kunnen doen.

Wendy zegt het nieuws over Ali B ‘in de wandelgangen’ gehoord te hebben. Ali B heeft nog niet gereageerd op het nieuws. (Bron/ lees verder: Showbiznewz.nl)

Plaats je reactie