MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Deelnemende landen zetten vaart achter Saharaproject

01 november 2012 | in Economie | Reageer

Marokko probeert samen met Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje vaart achter Desertec te zetten, het project waarmee op grote schaal zonne-energie in de Sahara moet worden opgewekt. De landen werken aan een verdrag dat de opwekking van de Saharstroom en het transport ervan naar Europa moet regelen. Al in november moeten de plannen in Berlijn worden gepresenteerd.

Desertec werd de afgelopen tijd geplaagd door juridische problemen met het transport van de energie naar Europa. Ook trok Siemens zich onlangs terug uit het project. Lees meer op www.Sueddeutsche.de >>

Plaats je reactie