MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Conflict Arramha Moskee lijkt opgelost

03 november 2012 | in Maatschappij | Reageer

De leden van de Marokkaanse Islamitische Vereniging Den Bosch mogen op 25 november een nieuw moskeebestuur kiezen. Een commissie onder leiding van oud-wethouder Bart Eigeman heeft de weg vrij gemaakt voor zo’n verkiezing. Dat meldt Omroep Brabant.

Binnen de moskee waren grote conflicten ontstaan. Het liep zo hoog op dat er bij de Arrahma Moskee in de Vogelstraat een vechtpartij ontstond waarbij twee politiemensen gewond raakten.

Onder leiding van Eigeman is de afgelopen maanden orde op zaken gesteld om zo conflicten in de toekomst te voorkomen. (Bron/ lees verder: Omroep Brabant)

Plaats je reactie