MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Catherine Ashton maandag naar Marokko

05 november 2012 | in Marokko | 8 Reacties

EU-buitenlandcoördinator Catherine Ashton brengt naar verwachting maandag een werkbezoek aan het Koninkrijk Marokko.

Tijdens het bezoek, tot nu toe het eerste in zijn soort, zal ze gesprekken voeren met de Marokkaanse leiders over het EU-nabuurschapsbeleid, de regionale integratie van de Arabische Maghreb en de veiligheidssituatie in de Sahel-regio. De gesprekken zullen ook gaan over het aanpakken van de dramatische veranderingen in de zuidelijke Middellandse-regio.

De EU steunt de politieke en economische hervormingen in Marokko en volgt met heel veel interesse de handhaving van de nieuwe grondwet van het koninkrijk, dat op 1 juli 2011 is aangenomen. (Bron/ lees verder: kuna.net.kw)

Er zijn 8 reacties

 1. Peter = de naam
  06 november 2012 om 11:39 uur.

  Zou ze haar klep open durven trekken over de bezetting van de Westelijke Sahara ? En de schandalige bezetting door Marokko aan de orde stellen ?

 2. mhamed
  08 november 2012 om 03:59 uur.

  Peter = de racist

  Zij zal ook niet haar klep open durven trekken over de bezetting van de joden op palestina.en de schandalige onderdukking meer dan 50 jaar aan de orde stellen……denk daar maar goed eens over.

 3. amazigh
  08 november 2012 om 04:37 uur.

  hhhh peter@ er bljikt vanuit dat je reacties dat je een hekel an de marokanen hebt of je hebt gewon nix te doen zoek een baan man ,Jonge ik kan niet eens kwaad op je worden met al die bullstront die je zo opsomt!!!

  Onderzoek eens de verborgen onderdrukte geschiedenis van de zwart mensen in zuid afrika en de rest van de wereld en toch horen wij geen soory van je( democratische system) mongol

 4. gaas
  09 november 2012 om 11:49 uur.

  peter is sssssssssssssssstttttttt

 5. peter = de naam
  10 november 2012 om 09:59 uur.

  Mhamed, Amazigh en Gaas, Ga eens inhoudelijk in op de kwestie van de bezetting door Marokko van de Westelijke Sahara. In plaats van andere zaken er bij te halen. Daar zijn weer andere topics voor.

 6. Henk El Makloufhi
  11 november 2012 om 08:16 uur.

  De Sahara is en BLIJFT van ons Marokko

 7. mhamed
  12 november 2012 om 10:51 uur.

  peter = de racist

  wen maar er aan ….sahara is van marokko en jij blijft maar klagen terwijl klaagmuur niet deugd

 8. peter = de naam
  17 november 2012 om 11:43 uur.

  Link naar de Marokkaanse zwarte bladzijde in hun geschiedenis die tot op de dag van vandaag voortduurt.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Marokkaanse_barri%C3%A8re

Plaats je reactie