MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Afellay mogelijk definitief naar Schalke’

06 november 2012 | in Sport | Reageer

Ibrahim Afellay vertrekt mogelijk definitief naar Schalke 04. De aanvallend ingestelde speler wordt nu nog gehuurd door de Duitse club van het Spaanse FC Barcelona. De Duitse krant Bild meldt echter dat Schalke een contractueel vastgestelde mogelijkheid zou hebben, om de speler aan het eind van het seizoen te kopen.

Schalke zou met Barcelona de afspraak hebben gemaakt dat Afellay aan het einde van dit seizoen voor 2,2 miljoen euro overgenomen kan worden. Dat is vrij opmerkelijk aangezien Schalke eerder drie miljoen betaalde voor de huur van de Oranje-international. 5,5 miljoen euro lijkt wat weinig voor de aanvaller. Toch lijkt Barcelona geen probleem te maken van het relatief lage bedrag, schrijft VoetbalCentraal.nl.

Afellay lijkt bij die Köningsblauen zijn draai zelf ook helemaal gevonden te hebben. Hij speelt veel en was al driemaal trefzeker. (Bron- lees verder: VoetbalCentraal.nl)

Plaats je reactie