MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Samir A. wil verlof om scriptie te schrijven

07 november 2012 | in Maatschappij | 1 Reactie

Staatssecretaris Fred Teeven moet de verlofaanvraag van Samir A. opnieuw bekijken. Volgens de Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming (RSJ) was de afwijzing van het verzoek van A., die werd veroordeeld voor het voorbereiden van een terroristische aanslag, onvoldoende gemotiveerd. Dat meldt RTL Nieuws.

Teeven wees het verzoek af omdat A. op de lijst staat van gedetineerden bij wie een maatschappelijk risico of vluchtgevaar bestaat.

A. vraagt om verlof omdat hij naar een minder strenge gevangenis wil, waar hij onderzoek kan doen voor zijn scriptie. Daarvoor moet je eerst een keer zonder problemen met verlof zijn geweest.

De Raad vindt de argumenten van A. zwaarder wegen dan die van Teeven. Binnen twee weken moet een nieuw besluit genomen worden. (Bron/ lees verder: RTL Nieuws)

Er is 1 reactie

 1. mo
  14 november 2012 om 12:38 uur.

  die moet een keer scriptie schrijven in d ebergen van marokko

  weg met die vent

  oprotten met je scriptie
  kansen heb je vergoot vriend

  nu op d ebaleren zitten

Plaats je reactie