MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aissati pakt met Antalyaspor eerste plek

11 november 2012 | in Sport | Reageer

Utrechter Ismail Aissati heeft met zijn Antalyaspor de koppositie veroverd in de Turkse Süper Lig. Zaterdag speelde Antalyaspor op bezoek bij Kasimpasa de nummer 3 van de turkse competitie gelijk met 1-1.

De oud-Ajacied opende zaterdag in het uitduel met Kasimpasa SK in de 77ste minuut de score uit een strafschop, maar in blessuretijd maakte Kasimpasa, eveneens vanaf elf meter, gelijk.

Ondanks het gelijkspel is Antalyaspor wel de nieuwe koploper in Turkije. Galatasaray staat tweede met 1 punt minder en komt vandaag in actie. (Bron/ lees verder: FCUpdate.nl)

Plaats je reactie