MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Mientjes-zaak opnieuw uitgesteld in Marokko

13 november 2012 | in Maatschappij | Reageer

Nabestaanden en een officier van justitie uit Nederland zijn voor de zoveelste keer vergeefs naar Marokko gereisd voor de zogenoemde Mientjeszaak tegen Fouad el M. De behandeling van de zaak is maandag opnieuw uitgesteld. Reden: de advocaat van de verdachte moet op doktersadvies drie dagen rust houden. Dat meldt het Reformatorisch Dagblad.

Het Marokkaanse gerechtshof gaat nu de beroepszaak rond de moord op twee Nijmeegse buurvrouwen van februari 2003, uitstellen tot december.

De verdachte kreeg in november vorig jaar levenslang opgelegd maar ging in beroep. Sindsdien is de behandeling van zijn zaak talloze keren uitgesteld. (Bron/ lees verder: het Reformatorisch Dagblad)

Plaats je reactie