MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Desertec Foundation staat achter zonne-energie project

16 november 2012 | in Economie | Reageer

De Desertec Foundation, een internationale samenwerking tussen politici, bedrijven en wetenschappers om duurzame energiebronnen te ontwikkelen, zal de Marokkaanse overheid blijven helpen bij het opzetten van het zonne-energie project in dat land.

De Desertec Foundation en het Marokkaanse Agentschap voor de Ontwikkeling van Duurzame Energie en Energie-efficiëntie (ADEREE) hebben een memorandum ondertekend om de huidige plannen voor de bouw van een enorme reeks zonne-energie centrales in Noord-Marokko te versterken. De centrales zullen elektriciteit genereren voor de binnenlandse markt en voor Europa. (Bron/ lees verder: )

Plaats je reactie