MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Palestina-protest op de Dam verloopt rustig

18 november 2012 | in Maatschappij | Reageer

Het protest op de Dam tegen de Israëlische aanvallen op de Gazastrook is zaterdagmiddag ‘rustig en vreedzaam verlopen’. Dat meldt een woordvoerder van de politie. Er vonden geen incidenten plaats.

Naar schatting 300 mensen verzamelden zich op het plein met borden, vlaggen en spandoeken. Vanaf 3 uur was het weer rustig op de Dam, schrijft AT5. Klik op deze link voor een videoverslag hiervan en klik hier voor een aantal foto´s.

Plaats je reactie