MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Leon de Winter wil roman schrijven over Badr Hari

19 november 2012 | in Maatschappij | Reageer

Literair alleskunner Leon de Winter overweegt een roman te schrijven over Badr Hari. De Winter, die in de onschuld van de kickbokser gelooft, denkt dat het verhaal van Hari interessant genoeg is om op te schrijven. Dat meldt literair weblog TZUM.

Tijdens de openingsavond van een evenement waarbij De Winter aanwezig was, werd hem gevraagd naar zijn steun voor Hari. “Ik heb me verdiept in de zaak en weet precies hoe het zit. Ik leg niet uit waarom, daar zit nog een boek in”, aldus de schrijver.

Hari zit nog tot januari in voorarrest omdat hij verdacht wordt van negen ernstige mishandelingen. (Bron/ lees verder: TZUM)

Plaats je reactie