MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Plasterk vindt halalwoning geen probleem

25 november 2012 | in Maatschappij, Uitgelicht | 1 Reactie

Minister van Binnenlandse Zaken Ronald Plasterk heeft nauwelijks moeite met het aanpassen van huizen voor moslims door woningcorporatie Eigen Haard. Dat liet hij weten in het programma Eva Jinek op zondag.

Eigen Haard heeft 188 appartementen in Amsterdam aangepast aan de woonwensen van moslims. Dat zijn een kastje voor schoenen, een kraantje om je voeten te wassen en een grote woonkeuken voor de vrouwen, relativeerde Plasterk. “Er is rekening gehouden met kleine woonwensen van mensen die daar veel wonen. Dat is niet zo gek. Je moet alleen niet zo bouwen dat mensen die geen moslim zijn er niet zouden willen wonen”, aldus Plasterk volgens RTLNieuws.

PVV leider Geert Wilders liet eerder blijken een andere mening dan Plasterk te hebben. (Bron/ lees verder: RTLNieuws)

Er is 1 reactie

  1. zappie
    08 januari 2013 om 11:54 uur.

    Waarom is het nodig te laten weten dat wilders een andere mening heeft. Duuh heeft ie dat. Dat weten we onderhand wel, dus laat dat voortaan maar achterwege.

Plaats je reactie