MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moskee Arrahma kiest nieuw bestuur na interne conflicten

26 november 2012 | in Maatschappij | Reageer

De circa achthonderd leden van de Marokkaanse Islamitische Vereniging Den Bosch hebben op zondag 25 november een nieuw bestuur voor moskee Arrahma gekozen.

In de moskee leidden interne conflicten op 28 mei tot een nieuw dieptepunt: een vechtpartij, waarna tien aangiftes zijn gedaan van geweldplegingen en bedreigingen. De moskee moest vervolgens dicht en mocht pas op 19 juni weer open, schrijft het Brabants Dagblad.

Ex-wethouder Bart Eigeman heeft samen met een advocaat de afgelopen maanden bemiddeld in de moskee. De resultaten van de verkiezingen in de moskee zijn nog niet bekend. (Bron/ lees verder: het Brabants Dagblad)

Plaats je reactie