MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moestafa El Kabir verkast naar BK Häcken

27 november 2012 | in Sport | Reageer

Moestafa El Kabir zet zijn carrière voort bij BK Häcken, de nummer twee van het onlangs afgelopen seizoen in de Zweedse competitie. Dat maakt die club bekend via de officiële kanalen, meldt VI.nl.

De in Marokko geboren ex-NEC’er komt over van Mjällby AIF en tekent een driejarig contract bij de Zweedse nummer twee van het afgelopen seizoen.

De in Marokko geboren El Kabir is blij met zijn overgang. ‘Häcken speelde dit jaar het beste voetbal van de Allsvenskan’, verklaart El Kabir zijn keuze op VI. ‘Ik ben blij om hier te zijn, het voelt als een goede club’, aldus de 24-jarige aanvaller. (Bron/ lees verder: VI.nl)

Plaats je reactie