MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

FARC is solidair met de Palestijnen

30 november 2012 | in Maatschappij | 2 Reacties

De Colombiaanse verzetsbeweging FARC is solidair met het lot van de Palestijnen. Dat heeft de Nederlandse Tanja Nijmeijer namens de FARC donderdag gezegd in Cuba. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Nijmeijer, die een Palestijnse sjaal omhad, las een verklaring voor waarin ‘het misdadige karakter van het zionisme’ werd veroordeeld. Volgens de guerrillabeweging hebben de FARC en de Palestijnen een gemeenschappelijke vijand: het imperialisme.

Nijmeijer deed de uitspraken op Cuba, waar ze is om de onderhandelingen tussen de FARC en de Colombiaanse regering bij te wonen. (Bron/ lees verder: het Algemeen Dagblad)

Er zijn 2 reacties

 1. Peter = de naam
  01 december 2012 om 03:33 uur.

  Volgens de guerrillabeweging hebben de FARC en de Palestijnen een gemeenschappelijke overeenkomst : Dat klopt inderdaad. En wel hun beider terreur tegen onschuldige burgers in respectievelijk Colombia en Israel gepleegd.

 2. eddy
  05 december 2012 om 03:41 uur.

  @peter

  En wie is er ook alweer bezet?

Plaats je reactie