MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vlaanderen gaat meer zaken doen met Marokko

03 december 2012 | in Economie | Reageer

Een delegatie van 45 Vlaamse bedrijven trekt, onder leiding van Vlaams minister-president Kris Peeters, naar Marokko. Het Noord-Afrikaanse land is voor de Vlaamse export een focusland, een land die grote zakelijke mogelijkheden biedt voor Vlaamse bedrijven.

Marokko is aantrekkelijk voor investeringen omdat het land economisch volop aan het moderniseren is, mede onder impuls van koning Mohammed VI. De regering stimuleert volop industrie (onder meer automobiel, luchtvaart en textiel) en zet ook zwaar in op sectoren als landbouw en toerisme.

De economische missie vindt plaats van 2 tot 6 december. De zending doet de economische hoofdstad Casablanca aan en de belangrijke havenstad Tanger. Ook zijn er in de hoofdstad Rabat contacten gepland met verscheidene Marokkaanse regeringsleden. Zo melden diverse Belgische bladen.

Plaats je reactie