MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Antwerpse architecte hertekent Nador in opdracht van koning

07 december 2012 | in Economie | Reageer

Architectenbureau Conix Architects uit Antwerpen ontwerpt in Marokko een volledig nieuwe stad. De opdracht komt van koning Mohammed VI zelf.

Hij wil van Nador, een slaapstad in het noorden van het land, een nieuwe stad maken. Dat moet de hele regio een nieuwe impuls geven. Het belangrijkste onderdeel van het project wordt de hertekening van de stad Nador, waaronder de infrastructuur, huisvesting voor bestaande en nieuwe inwoners, scholen en ziekenhuizen.

Conix Architects wist de opdracht binnen te halen. “Goede wegen zijn belangrijk en er is veel aandacht voor duurzaamheid in het project”, klinkt het bij Conix, want de streek is ecologisch erg waardevol. (Bron/ lees verder: BouwenWonen.net)

Plaats je reactie